Evi op koers

Evi op koers

De maand september willen we aandacht vragen voor de estafette fietstocht "Evi op koers". Een fietstocht met het doel geld op te halen voor 3 goede doelen, te weten het KNGF, Domingo House en Because we Care.

Op 4 oktober 2021 is de bakfiets vertrokken van de dierenkliniek van Texel en is vervolgens langs vele Evidensia dierenklinieken gegaan. Op iedere vestiging is de fiets overgedragen zodat een nieuwe bestuurder naar de volgende vestiging kon fietsen. Tevens zijn er initiatieven in het leven geroepen door iedere vestiging om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen.

Vandaag arriveerde de fiets op onze gezelschapsdieren vestiging en na een korte stop is de fiets direct vertrokken naar onze buurtcollega's in Zwammerdam.

Zowel met de afdeling paard als de afdeling gezelschapsdieren ondersteunen we de sponsortocht door een loterij te organiseren. U kunt op beide vestigingen een of meerdere loten kopen voor 1 euro per stuk en maakt daarbij kans op o.a. een tegoedbon ter waarde van € 50,- welke wij beschikbaar stellen en te besteden is bij onze kliniek. Zowel voor de afdeling paard als voor de afdeling gezelschapsdieren worden deze tegoedbonnen beschikbaar gesteld.

Wij zullen het bedrag wat we op deze manier ophalen schenken aan "Evi op koers" zodat het bij de 3 goede doelen terecht komt. We hopen op de verkoop van vele loten en daarmee een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Meer informatie leest u op www.eviopkoers.nl.

De winnaars krijgen in oktober persoonlijk bericht.