Actueel

Vacature paraveterinair afdeling gezelschapsdieren

22 mei 2020

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan?

In verband met de aankomende uitbreiding van onze kliniek zijn wij op zoek naar een paraveterinair voor de afdeling gezelschapsdieren.

De afgelopen jaren is onze kliniek uit haar jasje gegroeid en daarom verhuizen wij met de afdeling gezelschapsdieren deze zomer naar een volledig gerenoveerde monumentale boerderij. Deze boerderij staat op 500m afstand van onze huidige locatie in dezelfde straat. Een nieuwe locatie waar we veel wensen kunnen realiseren zoals bijvoorbeeld 2 moderne operatiekamers, een aparte operatiekamer voor de tandheelkunde, gescheiden opname en wachtkamer voor hond en kat en nog veel meer. We zijn een enthousiast en gezellig team dat continu bezig is met het uitbreiden van kennis en kunde. Op onze nieuwe locatie hebben wij de ambitie de afdeling chirurgie, opname (medium care) en tandheelkunde verder uit te breiden.

Wat zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een afgestudeerde flexibele paraveterinair, bij voorkeur woonachtig in regio Bodegraven. Iemand die zin heeft om iedere dag aan de slag te gaan in een sfeervolle professionele omgeving en toe is aan een uitdaging met veel verdieping in het vak.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor 32-40 uur per week
  • Een gezellig hardwerkend team
  • Interne trainingen en workshops en mogelijkheid tot het volgen van nascholing
  • Salariëring is marktconform en afhankelijk van werkervaring

Meer informatie of interesse?

Ben je naar aanleiding van bovenstaande informatie enthousiast geworden en denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team te versterken? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar mevr. J. Oudshoorn-Benschop via jbe@dapbodegraven.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mevr. J. Oudshoorn-Benschop via 0172-613798 of jbe@dapbodegraven.nl.