Actueel

Verhuizing afdeling gezelschapsdieren

31 juli 2020

Vanaf 1 augustus zit de afdeling gezelschapsdieren op een andere locatie. Slechts 500 meter verder op het adres Zuidzijde 101-102 is de afdeling neergestreken in twee monumentale boerderijen: De Vliethoeve

Na jaren onder één dak praktijk te hebben gevoerd zijn zowel de afdeling paard als de afdeling gezelschapsdieren uit haar jasje gegroeid. Op het huidige adres was te weinig ruimte voor beide disciplines. Gelukkig werd er een oplossing gevonden in het verhuizen van de afdeling gezelschapsdieren naar De Vliethoeve, een voormalig partycentrum 500  meter verderop. Het pand heeft een metamorfose ondergaan en is van een partycentrum verbouwd tot een moderne, ruime kliniek voor gezelschapsdieren met behoud van nostalgische details die bij het sfeervolle pand aanwezig zijn. 

De nieuwe kliniek bevat onder andere twee operatiekamers, een tandheelkunde kamer, gescheiden wachtkamers en opname voor honden en katten, zes spreekkamers en een aparte euthanasiekamer. Om het pand is een ruime parkeerplaats, zodat u altijd uw auto kwijt kunt.

 

We nemen afscheid van zuidzijde 65 en worden (symbolisch) uitgezwaaid door de collega's van de afdeling paard. Maar hoewel we vanaf nu 500 meter gescheiden zijn blijven we gewoon als collega's binnen dierenartsenpraktijk Bodegraven werkzaam. 

We zien u graag met hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier in de nieuwe kliniek terug, op zuidzijde 101-102.

juli '20