Actueel

Vacature ervaren paraveterinair afdeling gezelschapsdieren

5 juni 2021

Voor onze afdeling gezelschapsdieren zijn wij in verband met uitbreiding van ons team op zoek naar een 

Ervaren paraveterinair (niveau B)

De afdeling gezelschapsdieren is sinds augustus 2020 gevestigd op De Vliethoeve en bestaat uit 2 monumentale boerderijen die zijn verbouwd tot een moderne kliniek met o.a. 2 moderne operatiekamers, een aparte operatiekamer voor de tandheelkunde, gescheiden opname en ruime ontvangst met gescheiden wachtkamer voor hond en kat.

Wij zijn een enhousiast en gezellig team dat continu bezig is met het uitbreiden van kennis en kunde. Op onze sfeervolle locatie staat tijd en aandacht voor de patiënt en cliënt voorop. Inmiddels zijn we bezig om de afdeling chirurgie inclusief scopie, orthopedie, opname (medium care) en tandheelkunde verder uit te breiden. We verzorgen zowel 1en 2e lijns diergeneeskunde als verwijspatiënten.

Wie zoeken wij?

Iemand die zin heeft om iedere dag aan de slag te gaan in een sfeervolle professionele ruim opgezette omgeving en toe is aan een (nieuwe) uitdaging met veel zelfstandigheid en verdieping in het vak. Een paraveterinair die ervaring heeft op de afdeling chirurgie (orthopedie, weke delen en scopie) en opame medium care en die dit samen met ons verder wil uitbreiden.

Wat bieden wij?

  • een uitdagende baan voor 24-32 uur per week
  • consignatiedienst 1x in de 10 weken van zaterdag 18 uur tot maandag 8 uur
  • een gezellig hardwerkend team van 14 assistentes en 6 dierenartsen
  • interne trainingen en workshops en de mogelijkheid tot het volgen van nascholing
  • salariëring volgens cao
  • werkweek in overleg
  • aanvang in overleg

Meer informatie of interesse?

Indien je naar aanleiding van bovenstaande informatie enthousiast bent geworden om de functie als paraveterinair bij de afdeling gezelschapsdieren op onze kliniek te gaan vervullen, mail dan je C.V. en motivatiebrief naar drs. mevr. I. van Boxel, clinical director, via ivb@dapbodegraven.nl.
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je telefonisch of per mail contact opnemen met paraveterinair Regina Rietveld via 0172-613798 afdeling gezelschapsdieren.