Actueel

Lezing: Voeding voor uw hond

25 januari 2017

Brok, vers, rauw: is er een beste voer voor uw hond? Kom meer te weten tijdens de Vet-info avond op 25 januari a.s..

Het is u wellicht niet ontgaan. De laatste tijd wordt er in de media veel gediscussieerd over de verschillende soorten voeding voor honden. Rauwe vleesvoeding, BARF, KVV, het zijn termen die regelmatig genoemd worden. Wat houdt het eigenlijk in? En is er eigenlijk wel een beste voer voor uw hond?

Op woensdag 25 januari zal dierenarts Eddy van Boxel tijdens de Vet-info avond de verschillende typen hondenvoer bespreken. Wat zijn de voordelen en nadelen van de verschillende voedingen? Op deze en meerdere vragen krijgt u antwoord. De inhoud van de lezing is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Mocht u de avond bij willen wonen dan kunt u zich opgeven door een email te sturen naar vetinfo@dapbodegraven.nl. Vermeld u hierbij uw naam, telefoonnummer en het aantal personen. 

Op woensdag 25 januari is de ontvangst vanaf 19.00 uur. De aanvang van de lezing is om 19.15 uur en zal ongeveer 1 uur duren.

Vet-info avonden vinden in een kleine setting plaats. Meld u dus op tijd aan. Indien de avond vol is wordt u op een wachtlijst geplaatst.

januari '17