Actueel

VET-info: introductie PrePup avond

1 januari 2018

Vanaf januari zullen wij starten met het geven van informatieve avonden omtrent de aanschaf van een nieuwe hond. Ter introductie zal de Vet-info avond van 17 januari volledig in het teken van dit consult staan.

De hond is anno 2018 nog steeds enorm populair als huisdier. Tegenwoordig zijn er zeer veel wegen waarlangs je een hond kunt aanschaffen. Via internet, uit een asiel, via een stichting uit het buitenland, via een erkende fokker. Wat is een goed adres om de pup aan te schaffen? Wat kost een pup? Bij aanschaf, maar ook in onderhoud? Welk ras past er bij me? Zijn er ongezonde rassen? Hoe zit het met erfelijke gebreken? Wanneer men besluit een pup aan te schaffen kunnen er veel vragen naar boven komen. De PrePup avonden zijn er om aspirant baasjes van informatie te voorzien waarmee ze in staat zijn een goede keuze te maken bij het aanschaffen van de pup.  

Mocht u voornemens zijn een pup aan te schaffen of bent u gewoon geïnteresseerd in de aspecten waarop u moet letten bij de aanschaf van een hond dan bent u van harte uitgenodigd om de Vet-info avond van 17 januari bij te wonen. U kunt zich opgeven via vetinfo@dapbodegraven.nl. Vermeld u hierbij met hoeveel personen u wenst te komen.

De aanvang van de avond is om 19.00 uur en de lezing zal ongeveer 1 uur duren. De Vet-info avonden worden u kostenloos aangeboden.