Actueel

Deze vrijdag: het PrePup consult

19 februari 2018

Vrijdag 23 maart a.s. houden we weer een PrePup consult. Vanaf 16:00 zal assistente Regina u van alles vertellen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe pup of nieuwe volwassen hond.

De hond is anno 2018 nog steeds enorm populair als huisdier. Tegenwoordig zijn er zeer veel wegen waarlangs je een hond kunt aanschaffen. Via internet, uit een asiel, via een stichting uit het buitenland, via een erkende fokker. Wat is een goed adres om de pup aan te schaffen? Wat kost een pup? Bij aanschaf, maar ook in onderhoud? Welk ras past er bij me? Zijn er ongezonde rassen? Hoe zit het met erfelijke gebreken? Wanneer men besluit een pup aan te schaffen kunnen er veel vragen naar boven komen. De PrePup middagen zijn er om aspirant baasjes van informatie te voorzien waarmee ze in staat zijn een goede keuze te maken bij het aanschaffen van de pup.  

Mocht u voornemens zijn een pup aan te schaffen of bent u gewoon geïnteresseerd in de aspecten waarop u moet letten bij de aanschaf van een hond dan bent u van harte uitgenodigd een pre-pup lezing bij te wonen.

februari '18