Actueel

We hebben gewonnen !!!

17 maart 2018

We hebben gewonnen !!!! Wij zijn De Sterkste Schakel !!!!

Gisteren was het zover. Tijdens een feestelijke avond in Huis Ter Duin in Noordwijk vond de uitreikingen plaats van De Sterkste Schakel Trofee. 
Nadat voor de pauze de publieksprijs, prijs voor beste website en prijs voor de meest maatschappelijk verantwoorde onderneming waren uitgereikt werden na de pauze de prijzen aan de 9 verschillende sectorwinnaars uitgereikt. In de sector Dienstverlening>5 medewerkers werd onze praktijk als winnaar verkozen!!! 
Toen de 9 sectorwinnaars bekend was het grote moment daar; wie werd de overall winnaar? Bij het horen van onze naam sprongen we vol enthousiasme op: Dierenartsenpraktijk Bodegraven is De Sterkste Schakel van 2018!!! Dat betekent dat van de 65 genomineerde bedrijven de jury onze praktijk het meest klant- en servicegerichte bedrijf vindt. Fantastisch!


In het juryrapport staat o.a.: "Dierenartsenpraktijk Bodegraven heeft de jury bijzonder geïmponeerd. Het bedrijf maakt haar credo "Optimale veterinaire zorg met optimale klantbeleving" meer dan waar. Zowel de eigenaren van de dieren als de dieren zelf zijn hier Klant met een hoofdletter." 
Wij vinden het geweldig dat we deze prijs hebben gewonnen en zien de prijs als een waardering voor de teamprestatie die we met alle medewerkers van onze praktijk elke dag weer neerzetten. Dank daarvoor!!!
We willen alle sectorwinnaars en overige prijswinnaars van harte feliciteren met het behalen van hun prijzen. En last but not least willen we al onze cliënten bedanken voor het vertrouwen in ons en het stemmen op ons voor de publieksprijs. Wij zullen er alles aan doen om het behalen van deze prijs in de toekomst te blijven waarmaken.

maart '18