Actueel

Katten castratie-/ sterilisatie- en chipactie 2021

1 februari 2021

Een samenwerking van Dierenartsenpraktijk Bodegraven en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk voor de woonkernen Bodegraven, Nieuwerbrug en De Meije en voor vaste klanten van DAP Bodegraven die niet in deze woonkernen woonachtig zijn.

Ook dit jaar wordt door Dierenartsenpraktijk Bodegraven en Dierenkliniek Sijbrandij in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een kortingsactie georganiseerd voor het steriliseren en castreren van katten en het chippen van katten.  Het doel van de actie is om op deze manier het castreren en steriliseren van katten te stimuleren zodat er minder ongewenste nestjes worden geboren waarvan de kittens mogelijk in het asiel belanden. Tevens wordt tijdens de actie het chippen van katten gestimuleerd. Wanneer een weggelopen dier gechipt is kan met behulp van de chip het dier makkelijker met de eigenaar herenigd worden. Tevens is een chip verplicht wanneer men met hond of kat naar het buitenland reist.

Deze actie loopt van maandag 15 februari tot en met vrijdag 13 maart. Voor de sterilisatie van de poes geldt een korting van € 27,50, voor de castratie van de kater geldt een korting van € 30,00. De korting voor het zetten van een chip is € 17,50. Voor meer informatie omtrent de geldende tarieven tijdens de actie en het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de balie-assistente.