Volg hier de verbouwing

Wellicht is het u al bekend: de afdeling gezelschapsdieren van Dierenartsenpraktijk Bodegraven gaat verhuizen naar De Vliethoeve op de Zuidzijde 101 in Bodegraven. Vanwege de groei die onze kliniek heeft doorgemaakt, zowel bij de paardenafdeling als bij de afdeling gezelschapsdieren, is er ruimtegebrek ontstaan op de plek waar we nu zitten. Uiteindelijk kwam de mogelijkheid om met de afdeling gezelschapsdieren 500 meter te verhuizen naar De Vliethoeve. Deze locatie past perfect bij onze ambitie een moderne, ruime gezelschapsdierenkliniek te realiseren. Tevens ontstaat er nu de mogelijkheid om op onze huidige locatie De Carlshoeve de paardenkliniek te verbouwen en uit te breiden.

Op de nieuwe locatie De Vliethoeve hopen we een gezelschapsdierenkliniek te realiseren met o.a. 6 spreekkamers (3 katten- en 3 hondenspreekkamers), 2 operatiekamers, een tandheelkunde kamer en een aparte ruimte om rustig afscheid te nemen van uw huisdier tijdens een euthanasie. Omdat katten de aandacht en aanwezigheid van vreemde honden zelden prettig vinden komen er aparte wachtkamers voor hond en kat en ook een gescheiden opname voor hond en kat.
We hopen medio 2020 met de afdeling gezelschapsdieren de intrek te nemen in De Vliethoeve. Tot die tijd zal er veel werk op beide locaties verzet gaan worden. Op deze pagina kunt u de verbouwing volgen.

De Carlshoeve

De Vliethoeve

Zo bereikt u ons

Afdeling gezelschapsdieren
De Vliethoeve Zuidzijde 101, 2411 RW, Bodegraven


Afdeling paard
De Carlshoeve Zuidzijde 65, 2411 RT, Bodegraven


 info@dapbodegraven.nl